Iwan Koenderman

Personal Identity video van coach Iwan koenderman.

Personal brand video van Iwan koenderman. In deze introductie video leg ik uit waarom je marketing boodshap vanuit je passie en drijveer zo belangrijk is voor online zichtbaarheid en om te kunnen werken aan meer omzet en klanten online. Zodat je uiteindelijk jouw finaciele vrijheid krijgt.

Door online zichtbaarheid meer klanten

Ben jij een ambitieuze coach, die anderen vanuit een levenservaring, een gedeelde passie of kennis verder willen helpen? Ik vind dat iedereen financiële vrijheid moet kunnen krijgen onafhankelijk van wie, wat of waar dan ook. Ik wil daarom helpen online meer klanten te krijgen. Online zichtbaarheid is daarbij belangrijk. Jouw (marketing) boodschap vanuit je passie en je drijveer is de basis.

BeKijk de video of lees het transcript eronder!

Transcript van de introvideo van Facbookgroep Coaches grow your businbess online

[muziek] Hey coach, hey ondernemer. Ik ben Iwan Koenderman. Het verwoorden van je marketingboodschap vanuit je passie, vanuit je drijfveer kan erg lastig zijn. Maar het is belangrijk om je ideale klant te betrekken op social media. En ik kan je erbij helpen.

[muziek]

Ik heb meer dan 14 jaar gewerkt voor een familiebderijf. We maakten handgemaakte lampenkappen.

[muziek]

[achtergrongeluid]

Iwan heeft me geholpen om mijn merkboodschap te verduidelijken en korter en beknopter te maken, wat echt nuttig is geweest. En niet alleen dat, ik heb hem hetzelfde zien doen met andere mensen tijdens live Zoom-gesprekken in een zeer korte tijd, dus ik denk dat hij echt getalenteerd is op dat gebied. En voor mij heeft dit er daadwerkelijk toe geleid dat ik mijn klanten beter heb kunnen bereiken op sociale media. Echt geweldig, Iwan heel erg bedankt..

Als iwan met je gaat werken brengt hij heel zorgvuldig de wensen en behoeften van jouw klant in kaart. Zo weet hij heel precies hoe hij je doelgroep kan raken. Welke toon hij moet treffen. En daarnaast is het een heel sympathieke kerel fijn om mee samen te werken. We hebben meerdere Zoom-marketing sessies gehad met onze verantwoordelijkheidsgroep en ik zie dat Iwan's authenticiteit naar voren komt bij het helpen van mensen bij het promoten van hun bedrijf, hun coachingsbedrijf. En hij helpt mensen om hun doelen en marketingboodschappen duidelijk te verwoorden om nieuwe klanten te werven en financiële onafhankelijkheid als ondernemers te bereiken. Ik waardeer echt Iwan's feedback tijdens onze discussiegroep en hoe hij ondernemers helpt. Ik ben Iwan Koenderman als dit je aanspreekt neem dan contact met me op!

Wil je meer informatie?

Ga naar website